Refunderingspolitik

Ordren skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har modtaget ordren. Du skal betale udgifterne til i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Et udprint af ordrebekræftelsen skal vedlægges i pakken. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til LYKÏA har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Ved eventuel returnering skal du huske, at vedlægge tilstrækkelig dokumentation med tydelig oplysning af ordrenr. og hvilke varer der ønskes returneret. Du kan downloade, udfylde og udskrive en returseddel her.

Returpakke skal sendes til følgende adresse:

LYKÏA

Vestergårdsvangen 92

8260 Viby J

 

Så snart vi har modtaget og accepteret en returvarer, vil beløbet blive krediteret til det kort, der opringeligt blevt brugt til købet.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet.

 

 

Gratis fragt

Gratis fragt ved køb over 489,-

Hurtig Levering

Du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage

Kvalitetssikret

Hele produktionen af vores tekstiler er kvalitetssikret