Leveringspolitik

Fragt & Forsendelse

Danmark

LYKÏA sender til hele Danmark og levering til pakkeshop koster 29 kr. Privat leverings pris er fra 39 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.

Dine varer sendes med DAO eller GLS

Norge

Vi leverer også til Norge Det betyder at varerne skal indfortoldes, når de krydser grænsen til Norge. Du skal naturligvis ikke betale told og moms både i Danmark og i Norge. Derfor fratrækker vi den danske moms inden vi sender varer til dig og inden du betaler. Den pris du betaler på nettet er altid eksklusiv moms! Du skal derfor huske, at der tillægges told og moms, når du modtager varerne. Vi bruger Post Nord til forsendelse for norden. Leveringstid er ca 5-7 hverdage.

Sverige

Vi leverer til Sverige. Varer til private er pålagt Dansk moms. Vi bruger Post Nord til forsendelse for norden. Leveringstid er ca 4-5 hverdage.

Gratis fragt

Gratis fragt ved køb over 489,-

Hurtig Levering

Du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage

Kvalitetssikret

Hele produktionen af vores tekstiler er kvalitetssikret